Статьи

Святослав Козирєв: Рух За Реформи – настав час змін!

4 октября 2015 14:30

Чому Ви прийшли в політику?

Я прийняв для себе рішення йти в політику в той момент, коли моя внутрішня свідомість зажадала змін – це був період, коли українці вийшли на Майдан. Однак, перемігшитиранію рік тому, я розумію, що сьогодні сама важлива проблема, яка руйнує мою Батьківщину — це КОРУПЦІЯ. Побороти її дуже складно. Я розумію, що міняти уряд не має вже ніякого сенсу… його один раз поміняли з Януковичем і що? Наша країна хворіє і її треба лікувати. Я не можу сказати, що от ми прийдемо своєю командою і відразу все змінимо, але ми вже сьогодні розробляємо програму стандартів і процедур у робочих комісіях району Троєщина. Для боротьби з корупцією ми повинні максимально знизити ризики нецільового використання бюджетних коштів. Ми повинні розуміти, якщо ми не почнемо щось робити, то нічого доброго в найближчому майбутньому не відбудеться. Правил у нашій команді багато, але особисто для мене важливо щоб кожен розумів що бездіяльність — це небезпечно!

Які Ваші перші кроки уже зроблені для жителів районуТроєщина?

Я добре обізнаний з проблемами цього району і знаю, що там є дійсно нагальні потреби. Таке знання ситуації — результат активної взаємодії з місцевими жителями. Я часто зустрічаюся з керівниками підприємств, студентами, школярами, пенсіонерами, і заглиблююся у їхні проблеми. Адже сучасний політик має бути перш за все відкритим до спілкування. Інтерактивність, діалог, зворотній зв'язок — обов'язкові складові моєї діяльності. До речі, нещодавно для оптимізації нашого діалогу з людьми було відкрито громадську приймальню Руху За Реформи. Запрошую всіх жителів району Троєщина до спільного вирішення проблем! Потрібно разом покращувати якість життя, створювати нові робочі місця, залучати інвесторів. Є над чим працювати.

Чому Ви вибрали Рух За Реформи?

Я не люблю політику. Вона мене ніколи не приваблювала. Але познайомившись з активістами які в першу чергу бачать зміни в проведені реформ, я зрозумів, що знайшов однодумців. Найцікавіше, що політики тут немає. Абсолютно! Тут є суспільна діяльність, громадська робота. В принципі, це те, що я робив і раніше.

А Рух За Реформи — саме та громадянська платформа, яка дасть змогу втілити в життя мої плани з оптимізації життя мешканців району Троєщина. Цей район має величезний потенціал, і якщо використовувати його розумно, змусити працювати на імідж України — то це відкриє шлях іноземним інвестиціям. Ще одна перспективна гілка розвиткуТроєщини – це спорт та виховання молоді. Але цим потенціал району не обмежується. Працюючи в команді Рух За Реформи, я матиму змогу приділити увагу найгарячішим проблемам самого великого, за кількістю жителів, району Києва.

Що, на Вашу думку, у цій організації є найбільш привабливим?

Рух За Реформи — це конструктивна опозиція! В нашій країні нажаль нема опозиції тому влада робить, що хоче. Вони сьогодні дозволяють собі набагато більше ніж стара влада, яку Майдан відправив у відставку на завжди, і це спонукає людей до якихось дій. Багато хто, сьогодні переживає за свій бізнес, думає про власні прибуткі, але не про людей, які опинились в важкій ситуації. Всі кажуть одне і те саме — всі хочуть змін, в той же час постає питання, а як же їх зробити коли нема механізму змін, а залишилось система вибудована роками Януковичем та його оточенням. Ми нічого вже не зробимо, таке наше життя!!! Так воно все і залишиться, адже на місце старих корупціонерів прийшли нові і також продовжують красти!

Але ми зможемо це зробити для наших дітей та онуків і саме тому я починаю з формування характеру молодого покоління.Спорт — це один з кращих варіантів навчання молоді самоорганізації, та боротьбою з проблемами суспільства- з наркоманією та пияцтвом, які нажаль ми на сьогодні маємо...

Рух За Реформи — це організація, яка поважає традиції кожного. Ми не формуємо закони, виходячи з інтересів монополій та бізнесу. Ідеологія партії в тому, що закони мають базуватися, по-перше, на основі традицій, по-друге, на основі релігій. Держава не має бути залежною від купки олігархів, вона повина бути народною. Треба йти від інтересів людини, а не від інтересів банківських рахунків. На жаль, при СРСР права і свободи людини і громадянина відштовнули на задній план. Всі закони формувалися виключно з інтересів комуністичної партії. А сьогодні ми спостерігаємо картину, як у Верховній Раді працюють депутатами люди, які лобіюють інтереси корпорацій і олігархів. Хоча Верховну Раду мають хвилювати проблеми людей.

Рух За Реформи ніколи не піде проти волі народу та критикує феноменальні ситуації, що створені діями певних осіб. Закони — формуються для людей, а не для корпорацій. Традиції — на першому місці. Ми шануємо релігійні цінності. Розуміння важливості традицій духовних і релігійних — це запорука процвітання та відтворення нації. Шануючи й дотримуючися їх, ми вшановуємо передусім себе і свою гідність. А порушуючи традиції українців, ми порушуємо відносини в регіонах. Людина має право на все, що робить її щасливою. І якщо людина дотримується традицій і суспільної моралі — держава і уряд мають зробити все для того, щоб її підтримати. Адже найцінніше для нас — це традиції нашої батьківщини, традиції України.

Люди не вміють думати однаково, але люди можуть думати разом. Я звертаюся до усіх жителів Деснянського району — давайте об'єднуватися і разом робити добрі справи! Кожен думає по-різному, але ми можемо думати разом. Тому я запрошую всіх охочих до участі в розвитку нашого району. Приходьте до нас в офіс і беріть участь у наших проектах!

Про що Ви мрієте?

Я розумію, що мрія має бути високою і прекрасною. Саме тому в мене вона така і є — зробити так, щоб все у нас в країні все було добре! Щоб був мир і любов!

Ми плануємо дуже багато зробити на Троєщині — саме для наших дітей. Ми робимо все можливе, проводимо спортивні змагання, конкурси, безкоштовні тренування на нових футбольних полях. Я запрошую всіх навідатись на спортивний майданчик який ми побудували разом з друзями та однодумцями на Закревського 32.

Дуже скоро на мешканців Троєщини чекає ще один сюрприз… але який, я поки що не хочу говорити!

Я буду боротись за зміни, адже вірю: мрії збуваються!

Время


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling