Думки

Перезавантаження або дежавю?!

14 Березня 2016 21:32
Ірина ЄФРЕМОВА

Постанова про звільнення прем`єр-міністра Арсенія Яценюка, яку завтра планують винести на голосування до зали Верховної Ради, суперечить Конституції України, більше того, немає жодних підстав для її розгляду.

Події, які зараз відбуваються в українському політикумі – штучно створена криза, яка дестабілізує ситуацію в Україні. Ті, хто «впряглися» в ці ігрища, розхитують країну, граючи на руку Кремлю. Маніакальне прагнення до позачергових виборів затулило очі настільки, що ці політикани навіть не замислюються, до яких наслідків можуть призвести їхні безвідповідальність та амбіції. На кону – наша країна. Це ні в якому разі неможна списувати з рахунків.

Хочу нагадати, що Арсеній Яценюк ніколи не тримався за крісло, проте, завжди розумів, яку відповідальність взяв на себе, і готовий виконувати свої обов`язки стільки, скільки це буде необхідно для країни.

Якщо фракція Президента запропонує кандидатуру на голову Уряду, склад Кабміну та програму, «Народний фронт» буде приймати рішення щодо підтримки або непідтримки ініціатив. В тому числі, мова йде і про нову коаліцію, а, відповідно, і про нову коаліційну угоду. Поки що немає що обговорювати.

Також не варто забувати про необхідність мати мінімум 226 голосів, які будуть підтримувати ініціативи Кабміну. Інакше, як показує практика, діла не буде.

Одночасно наголошую, що «Народний фронт» в жодному разі не буде навіть розглядати можливість перебування в коаліції разом з недемократичними силами.

А стосовно дня прийдешнього, хочеться звернутися до колег по Парламенту та закликати їх до зваженості і здорового глузду під час завтрашнього засідання, адже звільнивши Уряд Яценюка, Верховна Рада може відкрити «ящик Пандори», бо ж більшість тих, хто деруть горлянки проти нинішнього складу Кабміну, самі не готові брати на себе відповідальність.

А якщо сьогодні не втримати ситуацію, то це буде крахом для країни. Але ж така сама доля чекатиме і на Президента.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling