Думки

Кожен на своєму місці…

1 Лютого 2017 11:29
Ірина ЄФРЕМОВА

Шановні мешканці Харківщини!

На початку нового року традиційно підсумовують попередній і я, як народний депутат, вважаю за необхідне проінформувати вас про свою діяльність.

Моя каденція розпочалася трохи більше двох років тому – 27 листопада 2014 року. За цей період мною, як автором або співавтором, було внесено до Парламенту 75 законопроектів, 7 з них на даний момент вже були проголосовані в обох читаннях, підписані Президентом та набули чинності.

Підтримувала всі законопроекти, які були направлені на підтримку обороноздатності нашої країни та соціальний захист воїнів АТО, євроінтеграцію та боротьбу з корупцією, а також багато інших, вкрай необхідних ініціатив, що покликані забезпечити реформування нашої країни.

Я впевнена: бути народним депутатом не означає, що можна ходити на пленарні засідання та засідання комітетів як і коли заманеться – за даними письмової реєстрації мною відвідано 98% засідань Парламенту. Не менш важливою вважаю і роботу в комітетах. Працюю головою підкомітету з питань забезпечення діяльності Парламенту та народних депутатів в Комітеті з питань Регламенту.

Із початку каденції мною направлено 36 депутатських запитів до органів державної влади, більшість із них були адресовані керівникам міністерств і відомств, а також генеральному прокурору України.

Питому увагу зосереджую на діяльності в окрузі. На Харківщині працюють 43 моїх громадських приймальні – це офіси, куди кожен мешканець міста та області може прийти для вирішення важливих питань. Від початку каденції відбулося понад 100 депутатських прийомів громадян у закріпленому за мною окрузі та в Києві. 

Я представляю парламентську фракцію «Народний фронт» і пишаюся цим, адже на сьогоднішній день «Народний фронт» є найбільш монолітною, організованою та дисциплінованою фракцією.

Шановні мешканці Харківщини, кожен з вас, голосуючи чи за конкретну персоналію, чи за політичну силу, мав надію, що в будь-який час зможе звернутися по допомогу до народного депутата. Я відкрита до спілкування через мої громадські приймальні та на особистих прийомах!

Кожен на своєму місці повинен робити свою справу…


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling