Думки

СПРАВА ЩОДО ЗАТРИМАННЯ КЕРIВНИКА ЛЬВІВСЬКОЇ МИТНИЦІ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ — ЗУПИНЕНИЙ ПІДКУП

18 Березня 2017 08:55
Арсен АВАКОВ

Керівництво Івано-Франківської митниці викриті на хабарі в понад один мільйон гривень.

Злочинна група у складі в.о.начальника обласної митниці, двох його заступників, а також начальника митного посту намагалася надати хабар оперативникам управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції та прокурору військової прокуратури.

Правоохоронці задокументували численні факти хабарництва, коли митники перебували на посадах Львівської митниці.

Після того, як, 19 січня, співробітники управління захисту економіки Львівщині та військової прокуратури затримали одного з керівників Львівської митниці, його подільники були переведені на рівнозначні посади до прикарпатської митниці, де вони і продовжили свою злочинну "справу". Схема полягала у налагодженій системі збору кошті від низу до верху, від нищої ланки до керівництва.

Коли викриті високопосадовці зрозуміли, що їм не вдасться уникнути відповідальності, вирішили домовитися з правоохоронцями. Ціна питання, на їх думку, більше мільйона гривень.

В ночи 17 березня, під час "ділової зустрічі" митників-комерсантів затримали оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції спільно зі слідчими військової прокуратури Західного регіону.

Тривають обшуки.

Ті, хто порушив закон, будуть покарані.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling