Думки

Красені! Нацполіція отримала 635 спеціально оснащених гібридних автомобілів "Mitsubishi-Outlander" PHEV

25 Травня 2017 17:17
Арсен АВАКОВ

Сьогодні провели дуже важливу церемонію: у присутності Прем'єр-міністра України Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шигекі Сумі і президент "Mitsubishi Motors Corporation" Осаму Масуко передали главі Нацполіції сертифікати на 635 автомобілів з гібридною установкою "Mitsubishi – Outlander" PHEV.

Це була велика, довга і непроста робота багатьох відомств і безлічі людей. У якийсь момент я навіть звертався з листом безпосередньо до президента "Mitsubishi Motors Corporation" – наводив аргументи, чому українська поліція повинна отримати знижку замість підвищення ціни через додаткове спеціальне оснащення. І я вдячний за розуміння пану Осаму Масуко і нашому давньому другу та партнеру Послу Японії Шигекі Сумі за допомогу.

Їх 635 – спеціально оснащених, економічних і екологічних, витривалих, вантажопідйомних і прохідних службових автомобілів.

До вечора вони роз'їдуться по всім областям України – я уявляю, як передчувають знайомство їх майбутні водії.

Ці красені будуть нести службу в обласних управліннях НПУ, територіальних підрозділах Груп швидкого реагування в сільській місцевості, управління превенції і вибухотехнічної служби.

В результаті отриманої нами знижки, на зекономлені гроші плануємо купити ще – в залежності від валютного курсу, 90-95 автомобілів.

Для тих, кого цікавлять точні дати і номери документів – додаю більшу інформаційну довідку, де наші фахівці дуже детально все роз'яснюють. Це превенція відносно робітників дезінформації з російськими гонорарами, які зараз же візьмуться складати "викриваючі" статейки під девізом "усе пропало, ціни завищені, автомобілі непридатні і хто їх бачив?".

А поки, не звертаючи уваги на деструкторів – ми продовжуємо непросту роботу зі створення нової Національної поліції – продовжуємо оновлювати техніку, піднімати зарплату, підвищувати соціалку, і головне – чистити ряди поліції від брудних копів – і нові кадри. Це непростий шлях, але ми точно його пройдемо успішно – крок за кроком, незважаючи на перешкоди і помилки…

Сьогодні – гарне підкріплення.

Крок за кроком ведемо реформи!

* * *


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling