Думки

Щодо затримання і побиття друга "Яри"

24 Жовтня 2017 17:08

Набуло певного резонансу побиття депутатом Соболєвим та іншими учасниками наметового містечка під ВР ветерана Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» Ярослава Ходаківського – друга «Яри».

Ярослав, прийнявши особисте рішення, прийшов під ВР на заклик організаторів акції. Але там трапився словесний конфлікт, його обізвали провокатором. Після його слів, що він не провокатор і воював у ДАП – його побили і здали поліції. Здали ті, хто проголошує якісь революційні гасла. Ярослав зараз затриманий.

Два висновки з цих подій.

1. Нікому не дозволено підіймати руку на ветерана ДУК ПС, який, тим більше, не чинив спротив. Хто б це не робив – повинен негайно вибачитись, інакше обов’язком кожного з нас буде змусити винуватця вибачитись. А також, хто запроторив за грати бійця, хай тепер особисто прикладає зусиль по звільненню.

2. Звертаюсь до Ветеранів ДУК ПС! Коли маєте намір доєднатися до певних дій і акції, але там немає організованого «Правого сектору» – подумайте чи вартує це робити, чи не використовують вас і чи не підставлять. Так, Організація своїх не кидає, але необхідно, щоб і бійці не ігнорували думку Організації та координувались у своїх діях. Для цього є, як мінімум, номер телефону Головного Штабу ДУК ПС: +38 (068) 484-28-21. Бо розганяти «зраду» легше всього. Ми сильні – поки ми разом.

ЗАКЛИКАЮ всіх, хто має можливість, прийти на суд до друга «Яри», підтримати його і долучитись до звільнення з-під варти. Адреса: Хрестовий провулок, 4 о 17.00 год.

Оригинал


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling