Политика

УДАР: Чому ми блокуємо трибуну

15 февраля 2013 17:01

Вже більше тижня «УДАР» разом із іншими опозиційними силами блокує Президію парламенту. Головною причиною блокування трибуни є питання про необхідність особистого голосування народних обранців і триватиме воно, доки кожен депутат не голосуватиме особисто, про це повідомили в прес-службі Харківської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

В обласній організації підкреслюють, що запровадження особистого голосування дозволяє домогтися дуже важливих змін. У влади немає стабільної більшості, тому зараз важливим є кожен голос депутата і позиція кожної фракції. Гарантії особистого голосування – це перший крок до виконання програми, яку підтримали виборці «УДАРу».

В прес-службі наголошують, що партія «УДАР» прийшла до парламенту щоб змінити ситуацію в країні і має чіткий план, як цього досягти. Депутатами «УДАРу» зареєстровано 130 законопроектів, які спрямовані на боротьбу з корупцією, на посилення контролю за діями влади населенням, на посилення місцевого самоврядування та запровадження принципів справедливості і рівності можливостей для кожного.

Партія УДАР ініціює ці питання і домагатиметься їх вирішення – спільно з іншими опозиційними силами та усіма незалежними депутатами, які не втратили почуття відповідальності перед своїми виборцями.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling