Политика

Харьковская "Батькивщина" поздравила ветеранов с Днем освобождения города

22 августа 2013 14:09

Харьковская "Батькивщина" поздравила ветеранов с Днем освобождения города. Приводим текст обращения полностью:

Харківська „Батьківщина” щиро вітає ветеранів Великої Вітчизняної війни, мешканців міста з Днем визволення Харкова від фашистських загарбників.

Ми вклоняємо голови перед людьми, яким завдячуємо своїм життям, свободою та мирним небом над головою. Ми надзвичайно пишаємося вами, дорогі наші ветерани, вашою силою духа, сміливістю, волею до перемоги.

Ви гідні того, аби побачити свою рідну країну, яку захищали ціною власних життів, квітучою, заможною, демократичною. Ви заслуговуєте на найкраще життя кожного дня, кожної хвилини, а не лише в день свята, коли на перемозі, за яку ви заплатили надзвичайно високу ціну, намагаються отримати якісь дивіденди люди, що не мають навіть найменшого уявлення про те, якими неймовірними надзусиллями вам вдалося винищити фашистську навалу на рідній землі.

Цей день – одне з найбільших свят для кожного харків`янина, але, в першу чергу, це – ваше свято. А тому, ми впевнені, що влаштовувати конфронтації з цього святого приводу, розпочинати з`ясовувати політичні стосунки – ницо і негідно людини, яка має хоча б краплю самоповаги. Адже впевнені, що зараз усі політики мають прикласти максимум зусиль, аби стабілізувати ситуацію в країні, переламати негативні тенденції та розпочати розвиватися в європейському демократичному напрямку, який забезпечить кожному громадянину заможне, гідне життя.

Ще раз зі святом вас, дорогі ветерани! Богатирського вам здоров`я, довголіття, сімейної злагоди та взаємопорозуміння!



Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling