Харьков

Ирина Ефремова: Патриотичный взрыв харьковчан еще впереди

19 февраля 2014 20:15

Первый заместитель председателя Харьковской областной организации «Батькивщина» Ирина Ефремова заявляет о том, что за последние сутки в Харьковскую «Батькивщину» обращается большое количество харьковчан, с целью поехать в Киев или иным способом помочь митингующим в Киеве. Об этом она написала в своей авторской колонке на сайте «Главное».

Кроме этого, политик считает, что Харьков «проснулся» и что патриотичный взрыв харьковчан – впереди:

«…Дивлячись на те, що відбувається зараз в країні, все менше і менше людей залишаються осторонь, не реагують на події - усі, хто має можливість, без будь-яких коливань їдуть до столиці, адже залишатися байдужим неможливо в таких умовах. Я сама не могла спати усю минулу ніч – постійно то з жахом, то з надією дивилася телевізор, усі можливі стріми. А судячи з кількості переглядачів в інтернеті, ця ніч була безсонною для сотень тисяч українців, які фізично не могли знаходитися в тяжкі хвилині на Майдані.

Таких людей величезна кількість в усіх регіонах України, в тому числі, і в Харкові.  За останню добу до Харківської «Батьківщини» надходить дуже багато дзвінків від харків`ян, які або особисто виявляють бажання їхати до столиці, або хочуть  як-небудь допомогти мітингувальникам. Харків прокинувся – це вже абсолютно зрозуміло і патріотичний вибух харків`ян ще попереду».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling