Политика

Генералы армии и флота призвали военнослужащих не направлять оружие на украинцев

22 февраля 2014 00:13

Генерали та адмірали звернулися до особового складу Збройних Сил України, щоб нагадати: ніхто не може примусити військовослужбовців воювати проти власного народу.

У сучасній історії застосування армії проти народу ніколи не давало перемоги, і завжди викликало величезні жертви з обох сторін та відкидало країну на багато десятиріч назад. Генерали наводять приклади Югославії, Тунісу, Сирії та Лівії, та просять не повторювати їх трагічних сторінок історії.

Так само вони нагадали командирам про те, що лідерство – це, в першу чергу, мудрість та професійність у збереженні підлеглих, народу та держави, та наголосили, що військовим необхідно спрямувати свою енергію на виконання законних вимог – бойове чергування, захист повітряного і морського простору, бойову підготовку, забезпечення повсякденної діяльності, охорону баз і складів озброєння, боєприпасів та військового майна.

 
 

Генерали наголошують - у цей трагічний час, коли проливається кров, Збройних Сил України повинні довести, що народ і армія єдині.

Главком


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling