Политика

Мэр Чикаго поддержал украинскую общину и Украину (+фото)

22 марта 2014 09:14

Мер Чикаго Рам Емануел провів зустріч з представниками української громади міста, в тому числі з Комітетом міст-побратимів Київ-Чикаго. Під час зустрічі він запевнив у своїй підтримці України, повідомляє VIDIA.

Мер обговорив питання підтримки тих, хто постраждав від конфлікту в Україні, та наголосив, що Чикаго намагатиметься сприяти допомозі Києву як місту-побратиму.

Фото прес-служби міста Чикаго

“Українська громада Чикаго зробила важливий внесок у розбудову Чикаго та продовжує відігравати вагому роль у культурному, громадському та економічному житті міста,” – сказав мер.

Я солідарний з народом України, що мирно бореться за свободу та демократію. Чикаго продовжуватиме підтримку усіх українців та нашої української громади міста, які підтримують своїх братів та сестер в цей час конфлікту,” – запевнив Рам Емануел.

Зі слів мера, міска рада та лідери штату Іллінойс також підтримують українську громаду у час протистояння між Росією та Україною. Місто прийме відповідну резолюцію, яку мер передасть Генеральному консульству України.

Нагадаємо, раніше мер Чикаго зробив запис у книзі пам’яті Героїв Майдану в українському консульстві.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling