Новости

Пілінг обличчя: навіщо він потрібен

12 мая 2014 08:43
  На правах рекламы

Ніхто не стане заперечувати, що обличчя - наша візитна картка. На доглянуте і красиве обличчя завжди приємно дивитись. Більшою мірою краса обличчя залежить від стану шкіри, яка складається з 2 -х шарів - дерми(внутрішнього) і епідермісу (зовнішнього). Епідерміс відокремлюється від дерми спеціальною мембраною, що складається з великої кількості клітин. З часом клітини шкіри відмирають, поступаючись місцем новим. Таким чином, відбувається оновлення шкіри. Але якщо цей процес порушується, то шкіра старіє. Щоб омолодити шкіру обличчя , необхідно стимулювати оновлення клітин. І тут на допомогу приходить процедура пілінгу обличчя. Ця процедура спрямована на видалення верхнього шару клітин епідермісу.

Різновиди пілінгу обличчя

За засобом впливу на шкіру розрізняють фізичний, фруктовий, ультразвуковий, хімічний, механічний, лазерний та інш. пілінги.

Поверхневі пілінги - фруктовий, механічний, ультразвукової, фізичний, біологічний показані при проблемній і жирній шкірі, розширених порах, вугрової висипки. Поверхневі пілінги не дуже ефективні при явних вікових змінах і використовується в процедурах зволоження шкіри і глибокого її очищення.

Середині пілінги – до яких належить лазерний, застосовуються для корекції виражених вікових зміни шкіри: нависання шкірних складок, розтяжки на тілі, глибокі зморшки. Також серединний пілінг використовується для підготовки шкіри до пластичної операції.

Глибокий пілінг - хімічний, - агресивна косметологічна процедура, практично операція. Цей вид пілінгу дозволяє досягти відмінних результатів у омолодженні: усунути пігментні плями і глибокі зморшки, створити потужний ліфтинг, але при цьому глибокий пілінг пов'язаний з великим ризиком розвитку серйозних ускладнень. Тому виконувати такі процедури повинні лише висококваліфіковані спеціалісти на сучасному обладнанні. Центр лазерної епіляції та косметології «Медіостар» у Львові, проводить усі види пілінгів за сучасними технологіями на найкращому обладнанні західних виробників. До речі. В центрі краси «Медіостар» всі процедури виконують спеціалісти з медичною освітою. Існує більше 50 -ти видів пілінгів , при цьому самими новітніми пілінгами є легкі поверхневі, які мають більш спрямовану дію і дають чудовий косметичний ефект.

Що клієнт отримує після процедури пілінгу обличчя?

  • розгладження дрібних зморшок;
  • поліпшення кольору обличчя;
  • розгладження глибоких зморшок;
  • глибоке зволоження шкіри;
  • підтяжку шкіри;
  • звуження пор;
  • вирівнювання рельєфу шкіри.

Рекомендації щодо подальшого догляду за шкірою

Протягом трьох діб після проведення процедури пілінгу рекомендується використовувати засоби для постпілінговой реабілітації з пом'якшувальною, зволожуючою, стимулюючою регенерацію діями.

Препарати, які містять у складі гліколіевую кислоту, на цей період слід виключити. У сонячні дні обов'язково використовуйте засоби з УФ фільтром, ступінь захисту яких не менше 30.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling