Политика

Волонтеры говорят о низком уровне IQ Гелетея и его генералов

30 сентября 2014 15:01

Волонтер с Волыни Константин Зинкевич пообщался с министром обороны Украины Валереем Гелетеем и задал ему "неудобные" вопросы о судьбе пятьдесят первой бригады, - пишет волонтер на своей странице в сети Facebook
 
"После ЦВК- сразу в Министерство обороны. Съехались волонтеры со всей Украины, в которых очень мало времени и всегда есть что сказать. А там нас ждала лекция-беседа с Гелетеем, Пушняковым and company. 
 
Хорошо, что встретились, хорошо, что генерал Пушняков извинился перед волонтерами (даже дважды). Некоторые, правда, этих извинений не приняли. Все увидели, что между нами есть стена. Стена нежелания, неинформированности, стена разных IQ собеседников. Некоторые из генералов в разговоре порой забывали, что они не перед строем солдат".
 
"Вчора був насичений день.
 
Після ЦВК- відразу у Міністерство оборони. З"їхались волонтери з усієї України, у яких дуже мало часу і завжди є що сказати. А там нас чекала лекція-розмова з Гелетеєм, Пушняковим and company.
 
Добре, що зустрілись, добре, що генерал Пушняков вибачився перед волонтерами (навіть двічі). Дехто, правда, цих вибачень не прийняв. Усі побачили, що між нами є стіна. Стіна небажання, непоінформоваості, стіна згідно IQ співрозмовників. Дехто з генералів у розмові часом забував, що він не перед строєм солдат.
 
Списи ламали добре, виступали багато!
 
Особисто я задав міністру Гелетею питання про долю комбрига Пивоваренка та про правонаступництво 14-ї бригади від 51-ї. Всі бачили, що міністру оборони ці питання були неприємні (ну я не знав). Але він, як справжній міліціонер, почав розповідати про військову форму.
 
Панасюк Олексій із групою волонтерів, у яких тонка душевна організація, вийшов із гарної зали раніше. Так і зловив на сходах генерала Пушнякова для продовження розмови. А почалась вона у Льоши з генералом ще у травні на сході України.
Олексій обсудив усі деталі розстрілу блок-посту біля Волновахи 22 травня. Пан генерал погодився із нашою версією розвитку подій. Але я чомусь думаю, що у Петра Порошенка лежить на столі доповідь з діаметрально протилежними фактами.
 
Я прошу своїх побратимів волонтерів поділитись і враженнями, і тезами, про що йшлося".


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling