Криминал

СБУ накрыла "Укрзализницу"

16 октября 2014 18:43

СБУ совместно с Генпрокуратурой провела 19 обысков в Государственной администрации железнодорожного транспорта Украины и изъяла более 7 млн.грн. и 1 млн. долларов наличными. Об этом в интервью телеканалам сообщил председатель СБУ Валентин Наливайченко, сообщили в пресс-службе ведомства.

«У Державній адміністрації залізничного транспорту України роками діяв синдикат з відмивання грошей. Його небезпека в тому, що кожний залізничний вокзал, кожне підприємство-постачальник залізниці, страхові компанії – все це було вибудовано злочинцями від влади в єдину систему відмивання і розкрадання коштів державного підприємства», - сказав Наливайченко.

Він повідомив деталі спільно спланованої спецоперації СБУ та ГПУ: «Понад 100 співробітників протягом одного дня зрізали верхівку такого синдикату. Під час обшуків, проведених сьогодні тільки у одного з керівників підприємства, в тому числі у приватних помешканнях та гаражах, слідчими задокументовано та вилучено понад 7 млн. грн. і понад 1 млн. доларів готівкою, а також офшорна документація, яка свідчить про існування дійсно величезного злочинного механізму».

Голова СБУ наголосив, що слідчі дії тривають і намагання зупинити розслідування не матимуть жодного успіху: «Ми продовжуємо боротьбу з корупцією. На черзі інші галузі і міністерства – це не остання спецоперація, такі центри з відмивання коштів будуть ліквідовуватися і надалі».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling