Криминал

Стали известны подробности бойни в Старомихайловке

4 декабря 2014 07:40

За минувшие сутки террористы пытались осуществить 71 атаку с использованием артиллерийско-минометного огня и другого вооружения. Об этом сообщает пресс-центр АТО.

"В зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Золоте, Попасна, Станично-Луганське, Донецький, Щастя, Трьохізбенка, Кряківка , Вільхове, Новобахмутовка, Опитноє, Тоненьке, аеропорт Донецьк, Авдіївка, Новокалиново, Богдановка, Красногорівка, Зелене Поле, Степне, Опитне, Пєски, Каменка, Міус, Чернухіно, Нікішино, Артемово, Камянка, Дебальцево, Вуглегірськ.

На маріупольському напрямку сепаратисти обстріляли населені пункти: Віноградное, Талаковка, Ломакино, Водяне, Чермалик. Українські військові посилюють заходи для боротьби із диверсійними групами противника та ворожими БПЛА у цьому районі.

Надійшла інформація від партизанського загону, який діє на території Донецької області. Першого грудня при взаємодії зі Збройними силами України воїнами загону було знищено на фермі в районі Старомихайлівки близько 50-ти бойовиків. Наступного дня вони зіграли у злий жарт з «великими воїнами Руського миру» скоротивши їх чисельність ще на 10 чоловік. У цей ж день, продовжуючи «гратись» з терористами та при тісній взаємодії з українськими військовими в районі Петрівки, партизани приплюсували на свій рахунок 50 бойовиків. Тож, протягом двох днів партизани очистили свій край від 110 найманців.

Протягом доби артилерія сил АТО нанесла 45 вогневих ударів для придушення вогневих позицій найманців", - говорится в сводке пресс-центра.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling