Криминал

На "границе" с Крымом злые водители нападают на пограничников

30 декабря 2014 12:22

На пункте пропуска между Крымом и Херсонской областью "Чонгар" обозленные водители нападают на пограничников из-за больших пробок. Об этом сообщает пресс-служба Государственной пограничной службы Украины.

"Як вже повідомлялося, у пунктах контролю в’їзду-виїзду на адміністративній межі з тимчасово окупованою АР Крим ситуація з заторами вантажних автомобілів продовжує залишатися складною. В свою чергу Держприкордонслужба України робить усе можливе, щоб розвантажити цей напрямок, збільшується кількість прикордонних нарядів, створюються додаткові робочі місця для оформлення автотранспорту. Проте знервованість водіїв транспортних засобів та осіб постійно зростає, що призводить до певних конфліктних ситуацій.

Так, учора один з водіїв транспортних засобів напав на прикордонний наряд в пункті контролю «Чонгар». Прикордонники саме підійшли до вантажівки, яка виїхала з загального потоку на смугу зустрічного руху. Чоловік вискочив з автівки та,застосовуючи фізичну силу, накинувся на одного з прикордонників. Не зупиняли його й попереджувальні постріли вгору. Після затримання з’ясувалося, що нападник перебував в стані алкогольного сп’яніння.
У подальшому водія передали співробітникам міліції в м. Генічеськ", - говорится в сообщении. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling