Общество

За "Интер" возьмутся 15 января

2 января 2015 13:02

Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания рассмотрит вопрос о соблюдении законодательства во время новогоднего эфира "Интера" на ближайшем заседании, которое планируется на 15 января. Об этом в комментарии «Телекритике» сообщил председатель Нацсовета Юрий Артеменко.

По его словам, повестка дня заседания пока еще окончательно не сформирован, но учитывая огромный резонанс по новогоднему эфиру телеканала «Интер», члены Нацсовета очевидно рассмотрят вопрос о результатах мониторинга новогоднего эфира общенациональных каналов.

«На останньому засіданні я дав доручення моніторити всі загальнонаціональні канали. У мене були перестороги, що хтось захоче дати привітання Путіна. Але я і в страшному сні не міг подумати, що показуватиме "Інтер". Одна справа, коли канали не могли швидко позбутися російських серіалів, бо вони були закуплені на рік, і вибирали між патріотизмом і бізнесом. А тут всі канали мали змогу заздалегідь підготувалися до Нового року. Я хочу запросити на засідання представників громадськості, телеканалів, парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, РНБО, щоб не тільки розібратися в ситуації, а з зробити висновки. Ви ж розумієте, що Нацрада не може просто взяти і забрати ліцензію. Це може зробити тільки суд і то, тільки після довготривалої процедури», - сказал Юрий Артеменко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling