Криминал

Боевики значительно активизировали обстрелы позиция сил АТО

10 января 2015 18:46

Ситуация в зоне проведения антитеррористической операции остается сложной. Как сообщили в пресс-центре АТО, начиная с 7:00 сегодняшнего утра незаконные вооруженные формирования 34 раза открывали огонь по позициям наших войск применяя в основном тяжелое вооружение - танки, артиллерию в том числе и «Грады».

"Епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту та найближчі до нього населені пункти.

Впродовж дня бандформування вели вогонь із гранатометів, мінометів, озброєння танка та артилерії по новому терміналу та метеовежі донецького летовища. З танків та двічі з артилерії бойовики відкривали вогонь по населеному пункту Березове. Крім того, терористи з мінометів обстріляли Богданівку, Авдіївку, Каменку, двічі околиці Тарамчука та по два рази Славне і Опитне.

З артилерійських систем терористи вели вогонь по населених пунктах Богданівка, Водяне, Сєверноє, Мар’янка та двічі Тоненьке, а з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» по околицях Новотроїцького.

На інших напрямках з гранатометів було тричі обстріляно населений пункт Чернухіно, з мінометів –Нікішино, Каменка та околиці населеного пункту Нижнє, із стрілецької зброї – Кримське, а з артилерії вогонь вівся по Сокольниках, Нікішино та Редкодубу", - говорится в сообщении пресс-центра.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling