Общество

Москаль похвастался, что у него начали ездить маршрутки и дали свет

24 февраля 2015 10:40

В населенных пунктах Луганской области на линии разграничения огня продолжается восстановление поврежденных систем жизнеобеспечения. Об этом сообщил Геннадий Москаль, глава Луганской облгосадминистрациию

"В центрі Станиці Луганської вперше за півтора місяці з’явилося світло (електроенергію відновили в райдержадміністрації, Пенсійному фонді, Укртелекомі та ряді житлових будинків). Триває ремонт ЛЕП на окремих вулицях селища.

-Вчора зі Станиці вперше за кілька місяців почав їздити маршрутний автобус у прилеглі села, - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - В Трьохізбенці електроенергію подали в 90 відсотків будинків, без світла залишаються кілька провулків, де повалені електричні опори. В містах Золоте, Гірське та Щастя функціонують усі системи життєзабезпечення.

Разом із тим села Нижнє, Світличне, Тошківка та Трьохізбенка все ще залишаються без газу. В Кримському поки не вдалося відновити електроенергію та газ, а Новотошківка залишається без світла. Відновлювальні роботи в цих населених пунктах тривають", - сообщает пресс-служба губернатора.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling