Общество

Чудовисько озера Лох-Несс шукають вже 81 рік

21 апреля 2015 18:20

Сьгодні, 21 квітня, минає 81-а річниця з початку розшуків Нессі, відомого також як Чудовисько озера Лох-Несс в Шотландії.

Ця історія свого часу наробила багато шуму. Нессі вважають плезіозавром, що якимось дивом вижив. Бо його родичі вимерли 65 млн років тому. Але більшість науковців  схиляються до думки, що ніякого чудовиська озера Лох-Несс насправді не існує.

Всі теорії будуються на свідченнях місцевих мешканців, які буцімто бачили на озері велику тварину, схожу на динозавра. Існували навіть фотографії, чкі публікувала британська преса у 1933 році. Так,  у місцевій газеті «Inverness Courier» Александер Кемпбел написав про «…щось подібне на кита», яке так само викидає вгору цілі фонтани води, що булькотіла і пінилася.

Пізніше пішли розмови про те, що чудовисько вже бачили на суші. Подружжя Спайсер їтвердить, що на пагорбі Вайтфілд на дорозі враз з'явилося дивне створіння — «потворна, темнозабарвлена тварина з жахливими обрисами, яка нагадувала слимака», що переповзло дорогу. Пані Спайсер оцінила його довжину десь у 7,5 метра.

zaholovok.com.ua


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling