Общество

Харьковский "Народный фронт" поздравил жителей города с Днем Конституции

28 июня 2015 13:48

Шановні харків`яни!

Щиро вітаю вас з одним з найголовніших державних свят – Днем Конституції України!

За свою багатовікову історію наш народ мав декілька Основних Законів, починаючи від Конституції Пилипа Орлика, яка, нагадаю, стала однією з перших на теренах Європи нового часу. Кожна нова Конституція мала свої недоліки. Ми і досі працюємо над вдосконаленням Основного Закону і, сподіваюсь, найближчим часом Верховна Рада прийме зміни до Конституції, які вже отримали позитивний висновок Венеціанської комісії.

Впевнена, Україна матиме одну з найбільш демократичних та спрямованих на захист прав кожного громадянина, кожної людини Конституцію, якою ми по праву зможемо пишатися.

Та головне не лише мати оптимальний Основний Закон, але й виконувати, поважати його. Як показує історія, паплюження Януковичем та його режимом Конституції, нехтування основних свобод і прав громадян призвели до рішучих дій українців – Революції Гідності. Повага до Конституції – це повага до власного народу, землі батьків – цей історичний урок ми не маємо права забути!

Цьогоріч День Конституції співпав з Днем молоді, який традиційно відзначається в нашій державі в останню неділю червня. І в цьому році це також на пересічний день, адже, починаючи з осені 2013-ого українська молодь своєю активною громадянською позицією, готовністю захищати рідну країну, в прямому сенсі, до останньої краплі крові, довела, що наш народ, коли він об’єднується в боротьбі за спільні цілі, є непереможним.

Українська молодь здобула своє право жити в демократичній країні, де закон – вищий за будь-які підкилимові домовленості або політичну кон`юктуру, і, вірю, найближчим часом увесь український народ зможе в повному обсязі реалізувати це право. 

Миру, справедливості, законності, благополуччя кожній українській родині, адже ми цього варті!

Слава Україні! 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling