Криминал

В Ивано-Франковском военкомате устроили путаницу с телом умершего мобилизованного бойца

24 сентября 2015 20:04

В Івано-Франківську очікують прибуття тіла мобілізованого Олега Басараба, який помер від зупинки серця 19 вересня у лікарня в Дніпропетровську. Напередодні з родичами загиблого трапився прикрий інцидент – довелося оглянути тіло невідомого бійця, повідомила «Галка».

За даними видання, 23 вересня до Івано-Франківська приїхав вантаж «200» – волонтери та бійці АТО мали б привезли тіло мобілізованого Олега Басараба, який помер від зупинки серця 19 вересня, та матір і сестра не впізнали його – як виявилося, через помилку медичного персоналу з Дніпропетровського моргу направили не те тіло.

Заступник військового комісара міста Андрій Павлишин заперечив помилку при транспортуванні тіл. Павлишин заявив, що сьогодні до Франківська ніякого тіла з зони АТО не привозили, а тіло Басараба очікують 24 вересня.

Проте, видання, посилаючись на інформацію власних джерел, повідомило, що тіло невідомого бійця оперативно вивезли з Івано-Франківська назад до Дніпропетровська.

Тим часом панахиду за Олегом Басарабом призначили сьогодні на 20:00 у Будинку скорботи в Івано-Франківську. За інформацією заступника Івано-Франківської обласної організації ветеранів АТО Андрія Долика, час можуть змінити на пізніший, залежно від того, коли траурний конвой, що везе померлого, прибуде до Франківська.

Поховати бійця планують на кладовищі у Дем'яновому Лазі.

Нагадаємо, 21 вересня, від зупинки серця в зоні АТО помер 38-річний боєць з Івано-Франківська Олег Басараб.

Як повідомив “Галці” заступник військового комісара міста Андрій Павлишин, чоловік помер в селі Очеретино Красноармійського району Донецької області, де служив в 309 окремому інженерно-технічному батальйоні. Він був мобілізований 12 березня цього року.

19 вересня, близько 16 години бійцю стало погано — у санчастині його “прокапали” – Олегові стало краще і чоловік повернувся у казарму. Однак о 18 Басарабу зновустало погано, тепер вже його повезли у шпиталь — та в дорозі мобілізований помер.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling