Общество

Нацгвардейцы не жалеют времени для патриотического воспитания школьников (фото)

25 сентября 2015 16:41

Військовослужбовці військової частини 3033 Національної гвардії України завжди були і є у авангарді військ по виконанню важливих державних завдань - по охороні громадського порядку, по захисту кордонів держави, участі в антитерористичній операції на сході України. Але окрім служби наші воїни ведуть ще й активне громадське життя. Вони постійно приймають участь в різноманітних заходах патріотичної спрямованості, які проводяться в місті Запоріжжі. Адже виховання молоді у дусі високого патріотизму і любові до нашої неньки України - одне з найважливіших завдань сьогодення.

Військовослужбовці частини постійно запрошуються на уроки мужності, які проводяться у різноманітних навчальних закладах Запоріжжя.

Так, 25 вересня, до Запорізького авіаційного коледжу був запрошений підполковник Євгеній Корнелюк, учасник АТО. Під час зустрічі з молоддю він розповів про будні гвардійців, які в нелегкий для країни час мужньо та самовіддано виконують свій військовий обов’язок. У спогадах про своє перебування на сході, де іде боротьба за цілісність нашої країни, він згадував імена наших загиблих товаришів, які ціною свого життя захистили рідну землю. У ході розповіді Євгеній наголосив на тому, що всі повинні бути гідними пам’яті наших героїв і своїми вчинками довести, що ми справжні патріоти своєї України.

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling