Общество

На Харьковщине уделяют особое внимание морально-психологическому состоянию нацгвардейцев

27 сентября 2015 08:01

Днями у військовій частині 3017 відбувся День професійної підготовки з офіцерами по роботі з особовим складом під керівництвом підполковника Станіслава Басараба.

«Головною метою зборів являється прагнення до самовдосконалення у виконанні службових обов’язків. Виховна робота з військовослужбовцями включає в себе величезну працю над підтриманням військової дисципліни та правопорядком у частині, що тісно переплітається з роботою офіцерів-психологів. Тому виховання підлеглих має відбуватись не лише по букві статуту, але й зважаючи на їхній морально-психологічний стан», – зазначив Станіслав Сергійович, спираючись на багатий службовий досвід.

Під час дискусії офіцери розглядали можливі конфлікти та причини їх виникнення у військових колективах. Психологами були одразу ж запропоновані варіанти їх вирішення та, найголовніше, можливість попередження гострих ситуацій.

Загалом мета навчально-методичних зборів була досягнута. Всі присутні отримали цінний теоретичний досвід для його втілення в повсякденній службово-бойовій діяльності.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling