Общество

Нацгвардейцы подружились со школьниками Славянска (фото)

27 сентября 2015 09:04

Гвардійці військової частини 3035 разом з представником громадської організації «Слов’янська Січ» Олексієм Симонковим взяли участь в проведенні «Урока мужності» з учнями школи №9 міста Слов’янська.

Вже стало доброю традицією, коли у теплій і дружній атмосфері військовослужбовці частини проводять спільні заходи зі школярами. Хлопці та дівчата з щирою радістю зустріли своїх військових гостей.

Почалась виховна година з перегляду відеокліпу «100 бійців», після чого класний керівник Олена Горкуша надала слово капітану Анатолію Гришко. Він розповів учням історію формування військової частини, що дислокується на теренах міста Слов’янська, завдання особового складу та перспективи проходження військової служби за контрактом у лавах Національної гвардії України.

Солдат патрульної роти Роман Бречко розповів школярам про позитивні приклади товаришів по службі та військовий побут солдатів, відповів на запитання дітлахів про сучасну службу в армії. Школярі уважно слухали своїх гостей і жваво реагували на цікаві нюанси.

«Такі виховні заходи дуже корисні для наших дітей. Таким чином формуються патріотичні почуття, позитивне ставлення до виконання військового обов'язку та служби в армії, створюється справжній імідж захисника Батьківщини», - зауважила Олена Михайлівна та разом з учнями подякувала гвардійцям.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling