Общество

В Киеве откроется выставка "Волонтерский военпром"

1 октября 2015 11:27

9 та 10 жовтня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться ІІІ Міжнародна військово-промислова виставка «Волонтерський воєнпром». Свою продукцію представлять понад 200 виробників та імпортерів воєнної амуніції, засобів індивідуального захисту та медичного забезпечення, продуктів харчування, відеоспостереження, розробників геоінформаційних систем, військової техніки тощо.

Секція «Патріот-хол» об’єднає  українських виробників та постачальників, що прямо не займаються військовим спорядженням, але працюють у напрямі «Патріотизм як тренд».

На відвідувачів чекає різноманітна програма заходів, зокрема, семінари із психологічної допомоги учасникам бойових дій, особливостей оподаткування благодійної діяльності, з надання першої медичної допомоги, а також тренінг для підлітків, в процесі якого їх навчать правилам поводження в екстремальних ситуаціях. Також відбудеться низка презентацій: виробники представлятимуть свою продукцію, організації – послуги з допомоги учасникам АТО, а письменники – книги про війну.

На виставці можна буде познайомитися із чотирилапими учасниками проекту «Друг героя», який займається реабілітацією бійців та воїнів з психологічними та фізичними травмами, отриманими на війні, через підготовку та поширення серед них службових собак та собак-лікарів.

Також організатори ініціювали проведення благодійної лотереї для збору коштів на Військове радіо. Купуючи лотерейний квиток, можна буде виграти цінні призи від учасників виставки, і тим самим посприяти актуальній і корисній справі.

До виставки долучилися навіть перукарі: протягом усього заходу працюватиме філіал барбершопу Gentlemen's Club, в якому будуть безкоштовно обслуговуватися учасники АТО.

Тож, виставка буде цікавою не лише організаціям, які займаються забезпечення армії, але й усім небайдужим громадянам, яким цікаво, чим живе їх країна. Усім, хто  прагне активно чи пасивно впливати на суспільні процеси та кому важливо знати, як захистити себе і своїх близьких. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling