Политика

Как гвардейцы в зоне АТО контрабандистов ловят (фото)

25 октября 2015 09:50

На Луганщині в районі Попасної бійці Національної гвардії лише за останні три тижні несення служби затримали 12 одиниць транспортних засобів, які перевозили різного роду товари без документів та в обхід блок-постів.

Гвардійці батальйону оперативного призначення військової частини 1241, яким командує полковник Сергій Шуляк, сьогодні виконують бойові завдання в зоні проведення АТО в районі Попасної.

Це вже четверта ротація для бійців підрозділу. До сьогоднішнього дня вони пройшли гарячу передову в Кримському, охороняли понтонну переправу через Сіверський Донець в Світличному, стояли щитом на позиціях передмістя Попасної після її звільнення, несли службу на взводних опорних пунктах та блок-постах поблизу Артемівська.

Зараз вони продовжують нести бойову службу. Незважаючи на оголошене перемир’я, головним завданням гвардійців залишається забезпечення пропускного режиму, недопущення перевезення контрабандної продукції, як на окуповану територію так і з, так званих, ДНР та ЛНР. Майже кожного дня бійці, які знаходяться на чергуванні, фіксують спроби нелегального провозу товарів.

На службу особовий склад батальйону заступив трохи більше 3 тижнів, за цей час ними було припинено 12 спроб не санкціонованого перевезення товарів.

Недобропорядні перевізники намагалися транспортувати вугілля, будівельні матеріали, метало-профіль та металопластикові вироби без відповідних документів. Тому всі вони були затримані та передані компетентним органам.

«Майже кожен з нас прийшов добровольцем на самому початку збройного конфлікту, тому службу ми несемо принципово і за потягом серця. Ми будемо служити і захищати, доки держава буде цього потребувати», - говорять бійці батальйону.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling