Общество

Кировоградцы так не любят военкомов, что готовы не пойти на выборы (фото)

25 октября 2015 10:38

Буквально за пів години після смс – розсилки начебто від провладної партії з закликами голосувати за їх команду, кіровоградцям стали надходити повідомлення іншого змісту.

Зокрема чоловікам призовного віку пропонують відшукати на дільниці представника військкомату.

«Увага всім чоловікам призовного віку! Не забудьте звернутися до представника військкомату на виборчій дільниці для звірки паспортних даних!», - йдеться у повідомленні. Розсилка відбувається з номера +38073 138 70 16.

«Ймовірно, таким чином хтось намагається залякати виборців, - припускає Марина, громадянка, якій теж надійшло таке повідомлення. - Я задумалася чи варто моєму чоловікові йти на дільницю голосувати, адже невідомо чи повернеться він додому чи його заберуть в армію».

Надійшла така смска і на телефон редакції «Гречки». Однак жодного представника військкомату, який би звіряв якісь данні ми не виявили.

В обласному комісаріаті інформацію про будь яку розсилку з їх боку спростовують.

«Від мене такого розпорядження не надходило, - повідомив «Гречці» Військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату Ярослав Кучер. – Від міського комісара теж не було жодних розпоряджень з цього приводу. Тож, ймовірно, це чиясь провокація».

gre4ka.info


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling