Харьков

Кандидат в депутаты рассказала о нападении на харьковском участке

25 октября 2015 16:29

На виборчій дільниці №631099, що розташована в Харківському державному університеті харчування та торгівлі за адресою вул. Клочківська 333, побили кандидата у депутати до Харківської міської ради від «Об’єднання «Самопоміч» Ольгу Сімсон. Про це заявила сама Ольга.

«Я увійшла в зал спостерігати за виборчим процесом. Прямо біля входу в кабінки для голосування сиділи молоді люди з білими нашивками «Волонтери». Члени ДВК поскаржилися мені, що незрозуміло, на якій підставі вони знаходяться там і допомагають робити свій вибір літнім людям, у яких є проблеми зі здоров’ям. Вони проводили їх у кабінки та давали рекомендації з приводу голосування. На моїх очі голова ДВК направив одну з виборниць до таких «волонтерів»», — розповіла Сімсон сайту партії.

На зауваження Ольги з приводу порушення виборчого законодавства голова ДВК повідомив їй, що ці люди допомагають виборцям на волонтерській основі. Через деякій час на виборчу дільницю прийшов «куратор волонтерів», чоловік спортивної статури. Сімсон попросила у нього пояснити ситуацію і пред’явити документи, а також почала фіксувати процес на мобільний телефон.

Чоловік попросив її вийти на вулицю.

«На очах свідків він почав кричати, забирати у мене телефон. Коли я сховала телефон в куртку, він ударив мене в груди — в сонячне сплетіння», — запевнила кандидат від «Самопомочі».

На даний момент Сімсон дає свідчення в райвідділі міліції і пише заяву.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling