Экономика

Александр Турчинов: СНБО сегодня рассмотрит бюджет безопасности и обороны на 2016 год

11 ноября 2015 14:31

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов висловив сподівання, що сьогодні на засіданні РНБО буде затверджено оборонний бюджет України. Про це він сказав під час брифінгу після урочистої церемонії спуску на воду нового броньованого артилерійського катеру класу "Гюрза-М", повідомляє "Главное" з посиланням на прес-службу РНБО.

«Сьогодні на засіданні ми повинні затвердити бюджет щодо безпеки і оборони на 2016 рік. Сподіваюся, що Рада національної безпеки і оборони підтримає завдання, що стоять перед нашою країною, прописані в Стратегії національної безпеки і у Військовій доктрині", - сказав він, пояснивши, що 5% від ВВП повинні бути спрямовані на потреби безпеки і оборони, і з них не менше 3% - на оборону країни.

За його словами, попри складну економічну ситуацію, що склалась в країні є ті пріоритети на яких неможна економити "і це стосується безпеки і оборони нашої країни".

Крім того, за словами Олександра Турчинова, на засіданні РНБО буде розглянуто комплекс питань, пов'язаний з посиленням авіакосмічної розвідки, а також питання щодо посилення системи протиповітряної оборони України.  "Розгляд даного питання викликано аналізом дій, що відбуваються на Близькому Сході, а саме активного використання  РФ авіації в Сирії", - зазначив Секретар РНБО.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling