Новости

Нацгвардейцы в зоне АТО обсудили борьбу с диверсиями (фото)

13 ноября 2015 16:00

12 листопада, за ініціативою полковника Володимира Гордійчука, на базі військової частини 3035 НГУ відбувся круглий стіл з командирами батальйонів, рот та їхніми заступниками, а також з командирами окремих взводів. Дані посадові особи на теперішній час виконують бойові завдання в зоні проведення АТО.

В проведенні заходу прийняли участь керівник об’єднаного угруповання НГУ при штабі АТО, начальник Східного територіального управління НГУ, керівник об’єднаного угруповання НГУ в секторі «С». Розглянули питання бойової готовності, роботи за напрямками, тилового забезпечення та виконавчої дисципліни.

Головною метою круглого столу було пряме спілкування з безпосередніми організаторами служби та виконавцями завдань на місцях виконання завдань. Таким чином, минаючи ланку командирів частин та військових зведених загонів, вдалося дізнатися про деякі існуючі проблемні питання та здійснити невідкладні заходи щодо їх вирішення того ж дня.

Тем для загального обговорення було декілька: дії начальників блок-постів при затриманні підозрілих осіб, дії особового складу щодо контрдиверсійної боротьби, стан військової дисципліни в підрозділах, питання щодо тилового та технічного забезпечення. Командуванням було заслухано пропозиції командирів батальйонної та ротної ланок щодо покращення виконання бойових завдань на місцях несення служби. В загальному колі розглянули позитивні приклади несення служби і визначили кращих. Водночас, було детально розібрано епізод з досвіду одного з підрозділів та поставлено завдання щодо недопущення помилок в діях особового складу в подальшому.

Загалом, круглий стіл виявився дуже насиченим та цікавим. Жваво обговорювались нагальні питання службово-бойової життєдіяльності і водночас по багатьом з них обидві сторони приходили до консенсусу. Наприкінці всі присутні зізналися, що проведення подібних заходів буде дуже корисним в майбутньому.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling