Политика

В Хмельницком простились с бойцом "Айдара" (фото, видео)

17 ноября 2015 21:22

17 листопада, на центральній площі міста хмельничани прощалися із бійцем батальйону «Айдар» Олександром Роземборським. Чоловікові було 47 років, він помер 14 листопада від важкої хвороби у військовому госпіталі в Києві.

Олександр Роземборський спочатку боровся за майбутнє країни під час Революції Гідності, потім – у запеклих боях на Сході, а вже згодом – на волонтерській ниві. У бажанні захистити Україну від ворожих посягань його не зупинила навіть важка хвороба, пише Главное з посиланням на ye.ua.

«Олександр Євгенович – безстрашний чоловік, будучи командиром розвідувальної роти 24 батальйону «Айдар», він не розмовляв про патріотизм, а реальним прикладом його демонстрував. Сьогодні Хмельниччина втратила Героя. Стоячи перед його домовиною, ми запевняємо – його подвиг не буде забутий», - сказав заступник голови Хмельницької ОДА Василь Процюк.

Перший командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук про свого бійця говорив із тремтінням в голосі: «З нашої великої родини пішов в інший вимір товариш із позивним «Комар». Сашко був безстрашною людиною. Коли конфлікт на Сході почав затихати, він не міг сидіти, склавши руки. Він зайнявся оздоровленням дітей зі Сходу, власним авто возив їх на відпочинок».

Олександр Роземборський був надійним товаришем, люблячим сином, чоловіком, батьком. Про це під час прощання з бійцем говорили його побратими: «Я хочу, щоб ви пишалися такими земляками, як Олександр, - наголосив побратим бійця із позивним «Телевізор». - У нас вирвали душу та серце. Дякуємо Хмельниччині за цю людину».

Віддаючи шану «айдарівцю», хмельничани проводжали його живим коридором та вигуками «Герой!». У Олександра Роземборського залишилася дружина та двоє дітей.

 

Відео: 33 канал


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling