Харьков

Харьковских нацгвардейцев обучают приемам психореабилитации (фото)

24 ноября 2015 09:20

З програмою психологічної реабілітації учасників АТО до військових частин Національної гвардії України в Харкові завітали тренери - психологи громадської організації «Ліга офіцерів».

Протягом тижня в частинах Харкова будуть проводитися практичні заняття в рамках програми комплексної психологічної, професійної та соціальної реабілітації військовослужбовців, повідомляє Главное.

Діяльність фахівців служби психологічної реабілітації розповсюджується на всі категорії військовослужбовців, враховуючи і тих які демобілізувалися з військової служби. Психологи навчають бійців практикам, які допомагають їм позбутися пост стресових станів, підготуватися психологічно до участі в АТО, адаптуватися до мирного цивільного життя, а також допомогти товаришеві вийти зі стресової ситуації.

«Ті бійці, які приймали участь в наших тренінгах і які взяли собі на озброєння ці практики, продовжують самовдосконалюватися – вони більш впевнено реагують на критичні ситуації, легше виходять зі стресових станів, швидше адаптуються до нових обставин», – розповів нам один із тренерів.

Навички саморегуляції, способи подолання кризових станів, які так необхідні сьогодні як командирам, так і рядовим солдатам тренери намагатимуться у короткий термін передати гвардійцям.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling