Політика

На Луганщине будут судить очередного информатора путинских террористов

25 Листопада 2015 09:54

Прокуратура Луганської області продовжує плідно працювати та направляти до суду обвинувальні акти стосовно осіб, які сприяють діяльності терористичної організації «ЛНР», повідомляє Главное.

Так, лише протягом листопада 2015 року галузевим відділом прокуратури області направлено до суду 5 обвинувальних актів за ч. 1 ст. 258-3 КК України. Зокрема, стосовно одного з мешканців селища Валуйське Станично-Луганського району Луганської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у червні-липні 2015 року підозрюваний на прохання своєї дружини, яка перебуває на тимчасово окупованій території Луганської області та діє на користь терористичної організації «ЛНР», збирав та передавав у телефонному режимі інформацію щодо дислокації та руху військової техніки Збройних Сил України, задіяної у проведенні антитерористичній операції на території району. У подальшому ця інформація передавалась представнику так званого «Міністерства державної безпеки «ЛНР».
Стосовно затриманого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.
 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling