Новини

Полиция Закарпатской области нашла преступника в ... военной части

25 Листопада 2015 11:57

До Свалявського відділення поліції звернулася продавець одного з магазинів електроніки. Жінка повідомила про те, що з прилавку зник мобільний телефон вартістю 3000 гривень. Заявниця пригадала, що один із відвідувачів цікавився мобільними телефонами. Вона припустила, що зловмисник викрав телефон з вітрини, коли вона відволіклася. Продавчиня також описала підозрілого «покупця».

Наступного дня із заявою звернувся продавець іншого мобільного магазину, який повідомив, що з вітрини невідомий хлопчина викрав дорогий мобільний телефон. Потерпілий описав прикмети крадія правоохоронцям, – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Прикмети злодія, які надали потерпілі, збігалися. Стало зрозуміло, що злочин скоїла одна й та сама особа.

Співробітники Свалявського відділення поліції невдовзі викрили ласого до чужих речей молодика. Ним виявився 18-річний мешканець Воловецького району. Свого часу хлопець навчався в училищі у Сваляві, звідки його нещодавно відрахували.

Хлопець зізнався у скоєному та розповів, що один крадений телефон він продав за 500 гривень. Інший збути не встиг, оскільки був затриманий поліцейськими.

Злодій спробував уникнути кримінальної відповідальності, записавшись добровольцем до війська. Наразі він знаходиться у військовій частині у Львівській області. Там його й знайшли правоохоронці.

Речові докази вилучені. Слідчі кваліфікують дії підозрюваного за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling