Новини

У Кернеса закупили харьковским школьникам самое дорогое молоко в Украине

25 Листопада 2015 12:56

КП «Комбінат дитячого харчування» уклало угоду з ТОВ «Надія-92» щодо постачання молока на суму 0,50 млн грн.

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель», пише Главное з посиланням на "Наші гроші".

Планується закупити 154 тисячі пакетиків молока по 0,18 л жирністю 2,6%. Вартість одного пакета складе 3,29 грн. Фірма також має доставити молоко до шкіл міста.

За даними «ВДЗ», лише у Харкові закупають фасоване у маленькі пакетики молоко. В інших містах, молоко закупають оптом й ціну виставляють за літр. Тому, середня ціна за літр молока у Харкові дорожча за інші регіони і складає 18,27 грн. Для прикладу, в Одесі управління освіти закупає молоко за ціною 13,25 грн./л, у Кривому Розі – 7,92 грн./л.

ТОВ «Надія-92» записано на Уляну Олексенко. Директором є Валентина Авак’ян. Раніше це підприємство заснувала директорка КП «Комбінат дитячого харчування» Надія Тимошенко.

В жовтні Надія Тимошенко була обрана депутатом міськради від парії «Відродження», першим номером якої йшов мер Харкова Геннадій Кернес.

Єдиним конкурентом переможця під час торгів була Фірма «Олімп ЛТД» у формі ТОВ. Засновником підприємства зараз є Валерій Турчин. Раніше засновником фірми був Володимир Васильченко, який зараз керує компанією «Нью Системс АМ», яка є оператором Харківського аеропорту та входить до групи DCH Олександра Ярославського.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling