Харьков

На Харьковщине психологи помогают нацгвардейцам познать возможности своего организма (фото)

29 ноября 2015 10:13

Днями в окремій Слобожанській бригаді НГУ цивільні психофізіологи Ірина та Віктор всеукраїнської громадської організації «Ліга офіцерів» провели заняття з військовослужбовцями строковиками, повідомляє Главное.

Метою заходу було: допомога військовим у підтримці психоемоційного стану на працездатному рівні, адаптація до екстремальних умов, зняття емоційної та фізичної напруги. Все вказане вище втілювалось через вплив на різні енергетичні точки, які знаходяться по всьому тілі людини, та масаж.

Члени організації вчили бійців азам контролю над своїм тілом, скидуванню напруги та стресу, а також наданню допомоги своїм товаришам у надзвичайних ситуаціях.

Наприкінці зустрічі, Віктор відмітив: «Солдати молодці, видно, що вони підготовлені і що з ними вже працювали. Стає зрозуміло, що з цих хлопців, за умови тренувань, можна підготувати справжніх бійців готових абсолютно до різних умов та життєвих ситуацій. Ці методики для них щось нове – те чого вони не знали, тому я помітив що їм дуже цікаво. Нам би хотілось щоб ці тренування продовжувались навіть після нашого від’їзду, адже як показує світова практика після перших трьох тижнів занять вони вже входять в звичку». 

Нагадаймо що психологи «Ліги офіцерів» провели майже тиждень в частинах Національної гвардії Харківського гарнізону. Весь цей час вони надавали практичну допомогу бійцям різних категорій у наданні своєчасної психологічної допомоги та психологічної реабілітації бійцям після стресових станів.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling