Харьков

Харьковский нацгвардеец стал Чемпионом мира по боевому двоеборству (фото)

29 ноября 2015 13:59

Курсант командно-штабного факультету Денис Мартиненко виборов золото мундіалю одразу  в двох версіях бойового двоборства: Б-2 та Б-1. Причому у версії Б-1 у двох вагових категоріях – до 70 кг і до 75 кг, повідомляє Главное.

Чемпіонат світу відбувся в манежі «ХТЗ» у Харкові. За першість боролися майже 400 спортсменів з 12 країн світу, серед яких: Австралія, Польща, Сирія, Бразилія та інші. Змагання проходили в два дні. У перший день усі учасники змагалися  в стрільбі з пневматичної рушниці. Там наш вихованець виборов перше місце з 28 очками з 30 можливих. Наступного дня претенденти зустрілися на ринзі.

«На тренуваннях Денис завжди мене приємно дивує. Особливо своєю  працездатністю. Сильний, як бик, обдарований атлет, надзвичайно швидкий і витривалий»,– каже академічний тренер Дениса —  майстер спорту міжнародного класу Олександр Хацаюк. І це не дивно, адже  наш спортсмен  пройшов 8 двобоїв до свого чемпіонства.

У двох фінальних спарингах, – Денис змагався за золото версій Б-2 та Б-1, – він здолав спортсмена із Сирії та співвітчизника з Києва.

«Зараз у мене всередині приємне почуття задоволеності. Кожне тренування я мріяв про ці медалі. Я був радий бачити, що багато моїх товаришів по службі прийшли мене підтримати. Одногрупники кажуть, що пишаються мною. Це приємно чути», – ділиться своїми враженнями курсант Денис Мартиненко.

Окрім визнання, чемпіон отримає ще й призовий фонд змагань. Проте  сам курсант каже, що відішле гроші матері в Чугуїв. Золоті медалі й золоте серце. Приклад своїм товаришам і гордість своїх батьків.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling