Политика

Ефремова поздравила украинских защитников с Днем Вооруженных сил Украины

6 декабря 2015 11:07

Депутат Верховной Рады Украины фракции "Народный фронт" Ирина Ефремова поздравила украинских защитников с Днем Вооруженных сил Украины. Приводим текст поздравления полностью:

Сьогодні відзначається День Збройних сил України. Це свято з`явилося в нашій країні 22 роки тому, проте, лише за останні 1,5 роки стало по-справжньому державним, близьким кожному українцю.

Адже саме в цей період в Україні відбулося формування реальних Збройних сил, справжньої армії, яка за такий короткий проміжок часу увійшла до переліку найсильніших армій Європи.

Дорогі українські воїни, щиро дякуємо вам за те, що в такий вкрай важкий час, коли російський агресор карколомно окупував частину нашої території – Крим, розв`язав війну на Донбасі, ви стали на захист рідної землі! Ви щосекундно ризикуєте власним життям, здоров`ям, аби більша частина України ніколи не дізналася, що таке ховатися по бомбосховищах від «дружніх» російсько-терористичних атак, не побачила попелище, на яке ці «друзі» перетворють затишні українські оселі.

Ваша мужність та звитяга викликають захоплення не лише у співвітчизників, але й по всьому світу, на ваших подвигах виховується нове покоління українських патріотів, за вас моляться мільйони матерів.

Нехай Господь почує ці молитви і убереже вас, нехай агресор якомога скоріше забереться з нашої землі і в Україні нарешті запанують мир та злагода!

Щастя вам, невичерпної любові рідних і близьких та, звичайно, мирного неба над головою!

Слава Україні!
Слава героям!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling