Общество

Нацгвардейцы налаживают дружбу со школьниками (фото)

6 декабря 2015 14:53

Вже стало доброю традицією проводити в Навчальному центрі Національної гвардії України день відкритих дверей.

Саме тому з метою підвищення іміджу Національної гвардії України у військовій частині відбулася екскурсія, на якій були присутні старшокласники підшефних шкіл міста та району, повідомляє Главное.

Учні прийшли з великою радістю та захопленням, адже попереду їх чекало багато цікавого. Екскурсія розпочалась із показу інформаційно-публіцистичного фільму щодо завдань Національної Гвардії та історії становлення, розбудови та розвитку Навчального центру.

Найбільше вражень від екскурсії у старшокласників було під час виставки стрілецької зброї, де вони могли особисто її потримати в руках, після чого відвідали мультимедійний тир та спробували вести вогонь з пістолета та автомата.

Школярі також мали можливість ознайомитись із сучасною бронетехнікою, а саме БТР-4Е1, та відвідати розплідник службових собак, де їм було представлено до уваги виступ службової собаки.

А напередодні військовослужбовці Навчального центру відвідали Червонянське ВПУ-75. В ході зустрічі з студентами гвардійці розповіли про службу у Національній гвардії, по завершенню якої оркестр Навчального центру дав усім присутнім невеличкий концерт.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling