Общество

В Мариуполе провели тренинг для нацгвардейцев (фото)

9 Грудня 2015 21:33

У військовій частини 3057, що дислокується в м. Маріуполь, та об`єднаному угрупованні Національної гвардії в секторі «М» практичні психологи «Ліги офіцерів» розпочали курс психологічних тренінгів.

На виконання програми «НАТО – Україна з перепідготовки військовослужбовців в України» у маріупольському полку Нацгвардії  розпочато планове проведення курсу психологічних тренінгів, повідомляє Главное.

Данні тренінги проводяться у взаємодії з громадською організацією «Ліга офіцерів» за участю офіцерів-психологів військових частин Нацгвардії України з військовослужбовцями учасниками АТО на Сході України.  Подібні заняття проводять паралельно в різних силових структурах і  спрямованні на згуртування військових колективів,  мобілізацію внутрішньої психологічної готовності та навчання основним прийомам подолання дії стрес-факторів та саморегуляції.

В перший день тренінгів бійці батальйону спеціального призначення «Донбас»  прийняли участь в інструктивно-методичному занятті із офіцерами психологами та психологами громадської організації «Ліга офіцерів». Практична частина зайняття пройшла дуже цікаво та не залишили нікого без уваги, тому військові прийняли активну участь, бо розуміють, що набуті навички будуть їм в нагоді.

 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling