Харьков

Харьковские нацгвардейцы готовы к изменениям в профессионально-психологической подготовке (фото)

10 декабря 2015 20:57

Офіцери головного управління Національної гвардії України надали практичну допомогу офіцерам Харківських військових частин в опануванні нових підходів у професійно-психологічні підготовці особового складу, повідомляє Главное.

Так, під час роботи в Харківській оперативні бригаді старший офіцер психологічної служби головного управління підполковник Сергій Чижевський провів заняття з психологами та офіцерами по роботі з особовим складом щодо формування, розвитку психологічних та фізіологічних якостей у військовослужбовців, які забезпечують ефективне вирішення ними завдань служби.

«Необхідність за короткий час у декілька разів підвищити чисельність особового складу, співіснування різних видів комплектування підрозділів особовим складом — мобілізація, строкова та контрактна служба, необхідність впровадження нового досвіду у підготовку особового складу щодо виконання завдань служби, які покладені на Національну гвардію України, вимагають зміни підходів у питаннях професійно-психологічної підготовки особового складу НГУ», — зазначив, звертаючись до офіцерів, Сергій Чижевський.

Під час занять офіцери розглянули питання впровадження тренінгових технологій для формування в особового складу відповідних професійно важливих психологічних якостей, психічної та психологічної стійкості, навичок безпечної поведінки, уміння управляти конфліктними ситуаціями з урахуванням особливостей несення служби у різних категорій військовослужбовців. Також практично відпрацювали прийоми психологічного відновлення та реабілітації.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling