Политика

Заявление фракции "Народный фронт" по инциденту с нардепом от БПП

11 декабря 2015 19:53

Інцидент, який сьогодні відбувся у Верховній Раді України під час річного звіту коаліційного Уряду, є неприпустимим для європейського парламентаризму.

Виступаючи перед парламентом, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк аргументовано і детально задекларував спільні досягнення коаліції та Кабінету міністрів. Під час промови Арсеній Яценюк акцентував увагу на послідовному виконанні коаліційної угоди і реалізації програми уряду у пріоритетних напрямках, а саме щодо повного задоволення потреб Збройних Сил, підвищення соціальних стандартів, посилення енергетичної незалежності, дерегуляція, системних реформ освіти та медицини.

Підсумовуючи свій виступ, Прем’єр-міністр звернувся до парламентарів з пропозицією ухвалити бюджет, податкову реформу і продовжити спільну роботу над впровадженням критично важливих реформ для України.

Звіт Уряду перервав дикунський вчинок депутата від "Блоку Петра Порошенка" Барни. Нам складно знайти адекватне пояснення для таких дій парламентаря. Разом з тим, ми висловлюємо свою переконаність у тому, що проступок члена фракції БПП став агресивним наслідком масштабної і цілеспрямованої антиурядової кампанії, яка загрожує дестабілізацією усієї держави в історично відповідальний момент.

Вимагаємо від президента України дати публічну оцінку діям депутата від фракції "Блоку Петра Порошенка".

Прем’єр-міністр і фракція "Народного фронту" послідовно декларують спрямованість на продуктивну і командну роботу коаліції "Європейська Україна". Ми переконані, що сьогодні це єдиний шанс вберегти державу в умовах зовнішньої агресії з боку Росії та інших викликів для України.

Звертаємося до усіх учасників політичного процесу, а особливо до окремих партнерів по коаліції, з вимогою проявити державницьке мислення, припинити популістську антиурядову кампанію й спрямувати усю свою енергію на спільне вирішення проблем, які постали перед Україною.  

nfront.org.ua


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling