Харьков

В Слобожанской бригаде провели проверку работы с молодыми бойцами

11 декабря 2015 20:58

Днями до Слобожанської бригади прибули офіцери головного управління Національної гвардії України. Мета перевірки - організація навчального процесу молодого поповнення, повідомляє Главное.

За час проведення перевірки було перевірено організацію бойової підготовки, матеріального забезпечення, умов проживання солдат молодого поповнення на навчальному зборі. За словами перевіряючих, відношення частини до молодого поповнення на голову вище ніж в інших частинах».

Приїзд гостей з Києва мав й навчальний характе. Так були проведені заняття з командирами взводів навчального збору щодо особливостей проведення гуманітарної підготовки та використання досвіду набутого в зоні АТО.

Також офіцерами головного управління було перевірено дії особового складу чергового підрозділу, дії особового складу варти, при нападі на охороняємий об’єкт. Особовий склад діяв впевнено та рішуче, тому зауважень не отримав.

По закінченню роботи перевіряючи вказали напрямки щодо покращення підготовки особового складу та надали практичні рекомендації щодо їх реалізації.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling