Харьков

В Лисичанске школьники подарили праздник харьковским гвардейцам (фото)

11 Грудня 2015 21:29

Протягом тривалого часу особовий склад 3 бригади оперативного призначення виконує бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції на Луганщині. Повсякденні службові обов’язки супроводжується участю гвардійців у вихованні учнів середніх шкіл Луганської області в дусі патріотизму та любові до Батьківщини, повідомляє Главное.

Командним складом зведеного загону від військової частини 3017 налагоджена взаємодія з навчальними закладами поблизу районів несення служби. Вона відображається у проведенні відкритих уроків, наданні допомоги у заготовці дров для опалення шкіл взимку та іншій посильній допомозі. В свою чергу педагогічні колективи та учні Луганщини віддячують гвардійцям святковими концертами та вечорами вшанування.

Нещодавно бійці були запрошені до Лисичанської загальноосвітньої школи №3, де маленькі артисти підготували пісні, вірші та танці для захисників України, побажали успіхів в службі та найскорішого повернення додому з перемогою.

«Наразі це не остання наша зустріч. Ми й в подальшому сподіваємося на спільну плідну співпрацю між нами та військовослужбовцями Національної гвардії України», - зазначила директор школи Наталія Кузьменко. 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling