Харьков

Курсанты-нацгвардейцы сыграли в КВН (фото)

13 декабря 2015 09:22

У Національній академії Нацгвардії за чотирма різними спеціальностями навчається різнобічна та допитлива молодь. Можливості їх творчого потенціалу важко виміряти. Нещодавно на сцені КВК зійшлись команди чотирьох факультетів: «Рекси», «Станція сміх обслуговування», «Мєшкі» і «Шанхайські перці», повідомляє Главное з посиланням на сайт НГУ.

До складу журі входили колишні капітани та учасники академічної збірної команди КВК «ВВ», призери Харківської молодіжної ліги КВК і володарі чисельних кубків Сергій Сищук, Юрій Пермяков і Руслан Половінка. Серед суддів: начальник кафедри соціально-правових дисциплін полковник Віталій Рютін (він же голова журі) та старший викладач кафедри фізичної підготовки і спорту підполковник Юрій Білошенко.

Змагання проходили в три етапи. Учасники розпочали з конкурсу «Візитна картка», де вони представили себе своїм унікальним способом.

Упродовж  другого конкурсу команди розповіли про своє курсантське життя за допомогою відео.

За умовами третього туру гумористи переробили відомі пісні на свій – військовий – лад.

«По-перше, я дуже вдячний за те, що Академія мене запросила до журі сьогоднішньої гри. Вже десять років минуло з того часу, як я закінчив нашу альма-матер. Десять років, як я стояв от там на сцені. Тепер там інші обличчя. Але щось залишилось незмінним – це доброта, дружба і військове товариство, які команди донесли до залу. Особисто мені сподобалися команди «Шанхайські перці» та «Рекси», але й інші проявили величезне завзяття», – зазначив член журі Юрій Пермяков.

Студентка Анастасія Малік поділилася своїми враженнями від КВК: «Мені дуже сподобалася атмосфера заходу взагалі, а особливо дух суперництва, який панував серед команд. На жаль, «Станція сміх обслуговування» не взяла першість, але, сподіваюсь, що наступного року вони обов’язково переможуть. Через рік я також хочу спробувати свої сили в КВК».

Голова журі полковник Віталій Рютін підбив підсумки змагання та нагородив команду-переможця – «Шанхайських перців» – осіннім кубком КВК Академії.

«Сьогодні не було слабких. І це робить судівство досить важкою справою. Проте, все ж таки, і по матеріалу, і по технічній частині команда гуманітарного факультету була трохи кращою. Тому вона і взяла кубок», – підсумував полковник Віталій Рютін.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling