Харьков

Юные харьковчане поздравили гвардейцев с Новым годом (фото)

24 декабря 2015 15:01

Асоціація багатодітних сімей Харкова завітала до нацгвардійців військової частини 3017 з новорічної програмою. Про це повідомляє 

Зима це красива і чудова пора, коли приходять самі казкові свята: День Святого Миколая, Новій рік, святки, Різдво. У кожної людини спогадки дитинства обов’язково пов’язані з цією порою року: катання на санках з льодової гори та ковзанах, снігові ігри і обов’язково радісний настрій, і подарунки Святого Миколая і Діда Мороза.

Саме таку радісну зустріч з подарунками військовослужбовцям харківської оперативної бригади подарувала асоціація багатодітних сімей «АММА».

Півтори години сміху, танців, пісень, гуморесок, веселих розваг немов у великій родині і час пролетіли як мить. Залюбки немов малі діти гвардійці брали участь в веселих конкурсах, що проводила Снігуронька, розповідали новорічні віршики, пісеньки, а помічник ведучої маленька панда зворушила серця глядачів.

Доброю традицією у військовій частині стало по закінченню заходу дякувати артистам гучними оплесками та залишати гуртове фото на згадку. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling