Общество

Школьники Славянска познакомились с техникой гвардейцев (фото)

25 декабря 2015 16:59

У рамках екскурсії до відділу поліції міста Слов’янська школярі різного віку ознайомились з бронетехнікою та змогли наживо відчути себе членом екіпажу бойової машини. Про це повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

Водії бронеавтомобілів розповіли учням місцевих шкіл данні про вагу техніки, максимальну швидкість руху та дальність пересування, потужність двигунів та особливості ходової частини, а стрілки про озброєння, яке встановлюється на «Козак» та «Спартан».

Після прослуховування цікавої інформації діти, випереджуючи один одного, забрались всередину броньованих машин і від хлопчаків та дівчат посипались запитання про елементи внутрішнього оснащення. Один з юнаків також відповідав на питання своїх товаришів нарівні з бійцями, чим викликав здивування. «Звідки ти так багато знаєш про ці машини?», - запитав один хлопець. «Якось був у Києві та потрапив на виставку бронемашин Національної гвардії. Багато чого дізнався там від гвардійців та навіть трохи проїхався на одній з них», - з поважним видом відповів Олексій, який потім представився.

Більшість дівчат з задоволенням робили селфі на фоні броні, а хлопчаки залюбки позували за кулеметом. Ознайомившись з технікою та вгамувавши цікавість, школярів запросили до відділу поліції для подальшої екскурсії.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling