Харьков

Курсанты-гвардейцы прибыли на стажировку в Слобожанскую бригаду (фото)

12 января 2016 16:02

11 січня 2016 року окрема Слобожанська бригада зустріла курсантів-нацгвардійців для проходження військового стажування. Всього прибуло  47 військовослужбовців, з них 11 дівчат.

Курсанти Національної академії будуть проходити  стажування на посадах, згідно їхнього фаху: командири взводів, заступники командирів рот по роботі з особовим складом та начальники служб. Вони не лише опанують практику роботи з особовим складом та документацією, а й будуть залучатися до несення служби.

Вперше за всю історію, до Слобожанської  бригади прибули  дівчата, які в подальшому проходитимуть військове стажування на посадах вузла зв’язку та відділу по роботі з особовим складом.

«Цього року я маю можливість отримати безцінний досвід роботи у військах. Я сподіваюсь, що стажування допоможе мені визначити над чим надалі  мені потрібно працювати і на що необхідно звернути увагу. Я розумію, що мені випала доля проходити службу в зовсім непростий час, але професію свою я обрала свідомо, тому всіх труднощів, що чекають мене попереду зовсім не лякаюсь», зазначила курсант гуманітарного факультету   Анастасія Орел.

Військова частина прикладатиме максимум зусиль для того, щоб надати нацгвардійцям необхідні знання, залучити всю матеріальну базу та створити всі умови для належного опанування навчальної програми.

Як повідомили керівники стажування: «Ми переконані, що спираючись на злагоджений колектив, що працює в стінах нашої бригади, ми і далі будемо вносити вагомий внесок у розвиток нашої Батьківщини, готуючи справжніх професіоналів своєї справи».

Капітан Олег Гармаш

фото автора


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling