Новини

Харьковские гвардейцы возвращаются домой из АТО (фото)

12 Січня 2016 14:32

Бійці Окремої Слобожанської бригади провели чергову ротацію після трьохмісячного виконання завдань в зоні проведення АТО.

Особовий склад Східного територіального управління вже більше півтори року на постійній основі виконують бойові завдання в Донецькій і Луганській області. Так і сьогодні військовослужбовці Слобожанської бригади Національної гвардії України, дочекалися заміни. На долю цих чоловіків випало нести службу в умовах складних погодних умов, зустрічати Новорічні і Різдвяні свята на бойовому посту.

Звертаючись до бійців, командир об’єднаного угруповання НГУ полковник Руслан Счастний зауважив: «В нелегкий час Вам приходиться виконувати завдання, ваші родини не мали можливості зустріти Новий рік зі своїми чоловіками, батьками, синами. Я вдячний кожному з Вас за Вашу службу і бажаю зустріти Старий Новий рік у теплому сімейному колі».

За проявлену пильність, рішучість та зразкове виконання військового обов’язку командир угруповання вручив подяки та грамоти особовому складу. А на згадку про службу і побратимів бійцям подарували календарі із фотокарткою підрозділу, які тут же були роздруковані за допомогою авто клубної машини.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling